Dank voor uw interesse
in onze transportservice

Autotransport

Op zoek naar een specialist in autotransport, voor het vervoeren van uw auto(‘s) in binnenen buitenland? Wij van Transporting wheels vervoeren auto’s in heel Europa en de rest van de wereld. Of u nu een exclusieve wagen wilt vervoeren, uw auto met pech tijdens de vakantie in het buitenland heeft moeten achterlaten en wilt laten repatriëren door een betrouwbaar Nederlands autotransportbedrijf of eigenaar bent van een leasemaatschappij en uw nieuwe vloot naar Nederland wilt laten halen: wij regelen iedere vorm van autotransport voor u. Zo zijn wij onder andere actief in landen als België, Duitsland, Polen, Frankrijk, Zweden en Denemarken. Dien daarom vandaag nog uw transportverzoek in.

Voordelen van uw account
  • Onbeperkt aantal calculaties
  • Alle routes Europa inclusief scherpe tarieven en korte leadtimes (tijd waarin uw voertuig wordt opgehaald)
  • Track & trace van uw transport(en)
  • Automatisch doorberekende staffelkorting bij meerdere voertuigen
  • Push notificatie wanneer uw voertuig is gepland, opgehaald en afgeleverd.
Registreer en calculeer nu

Uw auto transporteren op elk gewenst moment

Of uw auto zich nu in binnen of buitenland bevindt: bij ons hoeft u nooit lang te wachten totdat het autotransport kan plaatsvinden. De reguliere ophaaltijd bedraagt doorgaans tussen de drie en tien werkdagen. Maar is er sprake van spoed, dan gaan wij voor u op zoek naar de snelste oplossing. Neemt u in dat geval contact met ons op, dan benaderen wij de diverse internationale transportpartners met wie wij samenwerken en komen we met de beste mogelijkheid bij u terug. Autotransport via Transporting wheels betekent altijd een oplossing op maat.

Samenwerking met autotransportbedrijven wereldwijd

Wij werken samen met meer dan 150 verschillende transportpartners in heel Europa. Bij hen hebben we realtime inzicht in de beschikbaarheid, zodat we bij een aanvraag voor autotransport razendsnel kunnen bepalen wat voor u de voordeligste en snelste optie is. Onder deze transportpartners vallen voornamelijk partijen die transport over de weg regelen, maar we werken ook samen met rederijen, die voor u autotransport over zee kunnen realiseren. Naast auto’s vervoeren we bovendien ook onder meer vrachtwagens, aanhangwagens en (landbouw)machines. Dit maakt ons een zeer veelzijdig (auto)transportbedrijf.

De kosten van uw auto transport berekenen

Bij Transporting wheels hechten we veel waarde aan transparantie en vertellen u ook graag meer over de kosten van uw autotransport. Of u nu een autodealer, leasemaatschappij of autofabrikant bent, bij Transporting wheels bent u aan het juiste adres voor het vervoeren van uw transport. Via onze website kunt u daarom binnen een minuut de kosten van uw autotransport berekenen. Op onze homepage, www.transportingwheels.com, kunt u met behulp van de calculator de kosten berekenen. U kiest in het overzicht het type voertuig dat u wilt vervoeren, vult het afhaal- en leveradres in en voegt daarna het voertuig toe. Wanneer u dit gedaan heeft, wordt u gevraagd om in te loggen met een account. Wij vragen u een account aan te maken zodat u te allen tijde uw aanbod terug kunt vinden. Na het inplannen van de transportafspraak kunt u via uw My Wheels-account nauwgezet het autotransport volgen. U weet zo precies waar uw auto zich in het proces bevindt! Want nogmaals: duidelijkheid en transparantie zijn voor ons erg belangrijk.

Op basis waarvan worden autotransport kosten berekend

Wij berekenen de kosten van onze autotransport aan de hand van een aantal belangrijke factoren. Bij het berekenen van de kosten houden wij rekening met de volgende factoren:

  • het type transport (zwaardere voertuigen kosten logischerwijs meer);
  • de afstand die het transport moet afleggen;
  • het aantal voertuigen dat op transport moet.

Onze tool berekend op basis van bovenstaande factoren wie voor u de beste en goedkoopste transportpartner is. Of u nu op zoek bent naar internationaal transport, transport binnen Europa of nationaal transport; bij Transporting wheels helpen wij u graag!

Vragen over de kosten van ons autotransport? Stel ze gerust

Heeft u vragen over de kosten van uw autotransport of mocht u er met behulp van de calculator niet meteen uitkomen? Dan kunt u deze vragen altijd aan ons stellen. Bel ons gerust op het telefoonnummer 088 369 07 00 of stuur een e-mail naar info@transportingwheels.com. Over de kosten van ons autotransport (nationaal en internationaal) kunnen onze specialisten u alles vertellen.

Marktconforme tarieven en korte doorlooptijden

Transportingwheels.com werkt met een uitgebreid en gecertificeerd partnernetwerk binnen Europa (+ 200 transport partners).
Deze transportpartners zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor u altijd verzekerd bent van marktconforme tarieven en korte doorlooptijden.