Autotransport binnen
heel Europa

Autotransport Europa

Vakkundig, snel en voordelig autotransport in heel Europa: dat is waar Transporting wheels voor staat. Wij zorgen ervoor dat uw auto van of naar Duitsland, Polen, Frankrijk, Zweden, Denemarken of de rest van Europa wordt vervoerd. Daarbij regelen we niet alleen het transport van enkele voertuigen, maar kunt u ook voor het vervoeren van grotere partijen wagens een beroep op ons doen. Wij werken samen met ‘s werelds grootste autotransportbedrijven en hebben binnen een oogwenk de voordeligste offerte voor u klaar. Dus, op zoek naar een partner voor autotransport in Europa? Transporting wheels regelt het voor u!

Voordelen van uw account
  • Onbeperkt aantal calculaties
  • Alle routes Europa inclusief scherpe tarieven en korte leadtimes (tijd waarin uw voertuig wordt opgehaald)
  • Track & trace van uw transport(en)
  • Automatisch doorberekende staffelkorting bij meerdere voertuigen
  • Push notificatie wanneer uw voertuig is gepland, opgehaald en afgeleverd.
Registreer en calculeer nu

Auto gekocht in het buitenland? Wij regelen het transport!

De laatste jaren neemt het aantal geïmporteerde auto’s in Nederland fors toe. Met name jonggebruikte occasions zijn in het buitenland (en dan met name Duitsland) fors goedkoper te verkrijgen, door de lagere BPM. Bovendien is er in het buitenland nu eenmaal veel keuze en zijn Duitse, maar ook bijvoorbeeld Franse auto’s, vaak al standaard uitgerust met allerlei opties, waar u in Nederland extra voor moet betalen. Wat u alleen niet wilt is dat de prijs voor het autotransport in Europa dit voordeel weer teniet doet. Wij gaan daarom voor u op zoek naar de voordeligst geprijsde transportaanbieder.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog talloze andere redenen om autotransport in Europa te regelen. Denk aan het vervoer van uw aangekochte of juist verkochte landbouwvoertuigen van of naar het buitenland. Ook voor het transport van vrachtwagens of aanhangwagens in Europa kunt u bij ons terecht. En wilt u een auto over zee laten transporteren? Dankzij ons grote netwerk van rederijen transporteren wij uw auto vanuit Europa ook naar andere continenten.

Autotransport Europa: de kosten

De logische vraag die wij vaak gesteld krijgen is: wat gaat dat autotransport in Europa mij precies kosten? Wel, zoals gezegd zoeken wij voor u de goedkoopste professionele transportpartner. De exacte prijs wordt echter bepaald door diverse factoren en kunt u met behulp van de calculator op onze homepage eenvoudig zelf berekenen. U kiest het type voertuig dat u wilt laten vervoeren, geeft het ophaal- en bestemmingsadres in en het slimme algoritme vergelijkt de prijzen van diverse aanbieders. We werken daarbij alleen samen met de grootste autotransportbedrijven van Europa, die concurrerende prijzen hanteren.

Vragen over autotransport in Europa? Stel ze gerust

Mocht u er met behulp van de calculator niet meteen uitkomen of aanvullende vragen hebben, dan kunt u deze altijd aan ons stellen. Bel ons gerust op het telefoonnummer 088 369 07 00 of stuur een e-mail naar info@transportingwheels.com. Over autotransport in Europa kunnen onze specialisten u alles vertellen.

Marktconforme tarieven en korte doorlooptijden

Transportingwheels.com werkt met een uitgebreid en gecertificeerd partnernetwerk binnen Europa (+ 200 transport partners).
Deze transportpartners zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor u altijd verzekerd bent van marktconforme tarieven en korte doorlooptijden.