Autotransport van of
naar Polen

Autotransport Polen

Autotransport van of naar Polen regelen? Dat doet Transporting wheels voor u. Wij werken samen met de grootste autotransportbedrijven van Europa en hebben daarom altijd de snelste en voordeligste mogelijkheid voor u om uw auto van of naar Polen te transporteren. Of het nu gaat om het importeren of exporteren van een enkele wagen of autotransport naar Polen van meerdere voertuigen: wij regelen het voor u. Bereken dus vandaag nog de prijs van uw autotransport van of naar Polen en vraag meteen een offerte aan.

Voordelen van uw account
  • Onbeperkt aantal calculaties
  • Alle routes Europa inclusief scherpe tarieven en korte leadtimes (tijd waarin uw voertuig wordt opgehaald)
  • Track & trace van uw transport(en)
  • Automatisch doorberekende staffelkorting bij meerdere voertuigen
  • Push notificatie wanneer uw voertuig is gepland, opgehaald en afgeleverd.
Registreer en calculeer nu

Laat uw auto transporteren vanuit Polen

Een groeiend aantal Nederlanders kiest er de laatste jaren voor om een auto vanuit het buitenland te importeren. Duitsland maar ook Polen zijn daarbij populaire landen. Zeker voor nieuwe of jonggebruikte auto’s kan de aanschafprijs aanzienlijk lager liggen dan in Nederland. Zo laag zelfs, dat u na het optellen van de te betalen BPM alsnog goedkoper uit bent. Zodoende neemt de vraag naar autotransport vanuit Polen naar Nederland ook toe. En wij voorzien hierin op een zo voordelig mogelijke manier, zodat u onderaan de streep ook écht goedkoper uit bent door een auto vanuit Polen te importeren.

Daarbij vervoeren we niet alleen personenauto’s van en naar Polen. Ook wanneer u bijvoorbeeld vrachtwagens, aanhangwagens of landbouwvoertuigen wilt importeren of exporteren naar Polen zijn wij graag uw transportpartner. En mocht het gaan om binnenlands transport, dus het vervoeren van een voertuig binnen Polen, dan kunnen wij dit eveneens voor u regelen.

De specialist in betaalbaar autotransport

Auto’s transporteren doen wij niet zelf. Wij vormen de verbinding tussen vraag en aanbod en werken samen met vele grote en kleinere autotransportbedrijven in heel Europa, waaronder ook Polen. Bij een aanvraag kunnen wij meteen voor u bepalen via welke vervoerder u uw autotransport van of naar Polen het voordeligst kunt laten geschieden. De prijs is daarbij afhankelijk van het type voertuig dat u wilt laten transporteren, de afstand tussen het ophaal- en afleveradres en de prijzen in de betreffende landen. Met de handige calculator op onze homepage kunt u eenvoudig en snel de prijs van uw autotransport van of naar Polen berekenen.

Stel ons uw vragen over autotransport van/naar Polen

Na het maken van de prijsberekening kunt u eenvoudig online een afspraak inplannen voor autotransport naar Polen (of vanuit Polen natuurlijk). Mocht u nog aanvullende vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 088 369 07 00 of u kunt een e-mail sturen naar info@transportingwheels.com. Wij van Transporting wheels regelen vandaag nog uw autotransport van of naar Polen!

Marktconforme tarieven en korte doorlooptijden

Transportingwheels.com werkt met een uitgebreid en gecertificeerd partnernetwerk binnen Europa (+ 200 transport partners).
Deze transportpartners zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor u altijd verzekerd bent van marktconforme tarieven en korte doorlooptijden.