Is this your dream job?

Content Marketeer (junior/medior)

Apply!

Let op! Dit betreft een extreem leuke functie in een zeer enthousiast team. 


Wil jij de volgende stap zetten als content marketeer? Wil jij je verder ontwikkelen dan alleen het onderhouden van socials? Lees dan verder, want misschien past de functie van Content Marketeer (32-40 uur) binnen onze marketing afdeling helemaal bij jou. 

DE FUNCTIE

In de functie van Content Marketeer ben je samen met de marketing manager verantwoordelijk voor alle uitingen van Transporting Wheels. Van socials en online advertising tot de website en sales materiaal. Binnen ons team kun je veel inbrengen, maar je kunt er ook veel halen. De ervaren professionals bij ons bedrijf leren je graag alles over hun mooie vak. Als content marketeer breng je strategie en creativiteit moeiteloos samen tot aansprekende content met als doel ons merk versterken en klanten en partners inspireren en informeren. 


Wat ga je (in eerste instantie) doen?

 • Onderhouden en optimaliseren van onze social kanalen;
 • Ontwikkelen en optimaliseren van landingspagina’s i.s.m. ons marketingbureau;
 • Up-to-date houden van de content op de website;
 • Content produceren en coördineren van de productie door externe partners;
 • Creëren, onderhouden en verbeteren van sales materialen.

WAAROM WIL JE WERKEN IN HET TEAM VAN TRANSPORTING WHEELS?

Transporting Wheels is een leuk bedrijf om bij te werken! Je krijgt bij ons alle ruimte voor ontwikkeling en je wordt ondersteund door training programma’s en begeleiding door je collega’s. Bij ons ben je echt van waarde en wordt je gewaardeerd. Kom je bij ons het verschil maken? Kom je bij ons laten zien wat je nog meer in je mars hebt?

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor meerdere werkzaamheden tegelijk. Het is belangrijk dat je goed en snel kunt schakelen en flexibel bent ingesteld. Ook kun je gestructureerd werken en goed plannen.


Verder hopen we dat je:

 • proactief en initiatiefrijk bent;
 • beschikt over hbo werk- en denkniveau (liefst een afgeronde opleiding);
 • al enige kennis en ervaring hebt opgedaan in marketing door relevante werkervaring of opleiding;
 • goed bent met taal (in ieder geval Nederlands, Engels en Duits).

WIE ZIJN WIJ?

Het gaat goed met Transporting Wheels. We groeien hard en dat maakt werken bij ons ook extra aantrekkelijk. Er is veel te doen en eigen initiatieven worden erg gewaardeerd. 

Ons team bestaat uit 25 collega’s. We zijn gevestigd in IJsselmuiden, op zo’n kwartier rijden van Zwolle (waar we op korte termijn naar toe gaan verhuizen). Daarnaast hebben we onlangs een vestiging in Duitsland geopend en we hebben de ambitie om in meerdere landen marktleider te worden. We kennen geen hiërarchie. Iedereen is een collega met wie je samenwerkt. De sfeer is ontspannen, hoewel er hard wordt gewerkt. Tussen de bedrijven door even tafelvoetballen of F1 racen op een groot scherm. Samen lunchen en een wandeling maken in de middag komt ook veel voor. Kortom, een relaxed bedrijf met veel kansen waar jij met je inbreng goed uit de verf komt. 


Transporting Wheels is een onafhankelijk online platform voor het aanbieden, inplannen en beheren van autotransporten. Voor autotransporteurs is het platform een vast toegangspunt om transporten in te plannen. Dat doen we al sinds 2014. Transporting Wheels maakt een eind aan lege transporters. Te vaak rijden autotransporteurs leeg rond omdat ze niet over de informatie beschikken waar voertuigen staan die vervoerd moeten worden. Via het platform van Transporting Wheels krijgen autotransporteurs goed inzichtelijk waar voertuigen staan die vervoerd moet worden. Hierdoor kunnen transporteurs hun ritten optimaal plannen en is leeg rijden verleden tijd. Dit levert niet alleen winst op voor alle betrokken partijen maar ook een flinke CO2 reductie per getransporteerd voertuig.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • salaris is afhankelijk van kennis en ervaring (indicatie: € 2.458 – € 3.467 euro op basis van 40 uur per week);
 • 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis);
 • flexibele werkuren (met de mogelijkheid om thuis te werken);
 • interne opleidingen;
 • ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Heb je een goed idee? Zorg dat het geregeld wordt. Wij helpen je graag waar het nodig is;
 • fijne en gezellige werkplek, we hebben alles goed voor elkaar;
 • uitjes, borrels & topcollega's!
 • gratis parkeren op eigen terrein;
 • goede OV verbinding. De bus stopt bij ons voor het pand en vanaf het station is het 10 minuten fietsen.

MEER WETEN?

Enthousiast geworden? Dan komen we graag met je in contact!

Wil je eerst eens vrijblijvend van Michiel Holsheimer horen hoe hij het vindt om hier te werken? Dan mag je hem zeker bellen of een WhatsApp sturen op 06-51117612. Daarnaast is onze recruiter Robbert bereikbaar voor vragen op 06-41147056. Al overtuigd? Solliciteer direct via de solliciteerknop hieronder.