Is this your dream job?

HR Adviseur

Apply!

Gedreven, proactief en hands-on. Transporting Wheels is een snelgroeiend en innovatief online platform voor autotransport. Het bedrijf groeit exponentieel en daarom zijn wij op zoek naar een ervaren HR Adviseur die ons kan ondersteunen en adviseren op het gebied van HRM. Je hebt ruime kennis van de HRM kernthema’s en je bent in staat om HR-beleid op alle vlakken te ontwikkelen, te vertalen en te implementeren. Je adviseert en begeleidt het MT/directie gevraagd en ongevraagd en je schuift wanneer nodig namens HR aan bij relevante meetings. 

Als HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van HR-activiteiten en projecten die de groei ambitie van de organisatie ondersteunen. Denk hierbij aan talent management, employer branding, strategische personeelsplanning, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, interne communicatie en verandermanagement. Daarnaast zijn er altijd veranderingen gaande in de organisatie waar het belangrijk is dat HR meedenkt. Zo gaan we bijvoorbeeld dit jaar naar Zwolle verhuizen. 

Het is belangrijk dat je ruime ervaring hebt met het aansturen, begeleiden en ontwikkelen van verschillende soorten medewerkers en je kunt goed communiceren op verschillende niveaus (strategisch, tactisch en operationeel). Ook is het een grote pre als je ervaring hebt met een internationale organisatie. Wij hebben inmiddels meerdere Europese vestigingen en de kans is groot dat dit gaat uitbreiden.

  

Good to mention:  

  • Loonadministratie besteden we uit 
  • Operationele taken worden uitgevoerd door 2 (parttime) HR medewerkers/officemanagers.  

WIE ZIJN WIJ?

Transporting Wheels is een onafhankelijk online platform voor het aanbieden, inplannen en beheren van autotransporten. Voor autotransporteurs is het platform een vast toegangspunt om transporten in te plannen. Dat doen we al sinds 2014. Transporting Wheels maakt een eind aan lege transporters. Te vaak rijden autotransporteurs leeg rond omdat ze niet over de informatie beschikken waar voertuigen staan die vervoerd moeten worden. Via het platform van Transporting Wheels krijgen autotransporteurs goed inzichtelijk waar voertuigen staan die vervoerd moet worden. Hierdoor kunnen transporteurs hun ritten optimaal plannen en is leeg rijden verleden tijd. Dit levert niet alleen winst op voor alle betrokken partijen maar ook een flinke CO2 reductie per getransporteerd voertuig.

Het gaat goed met Transporting Wheels. We groeien hard en dat maakt werken bij ons ook extra aantrekkelijk. Er is veel te doen en eigen initiatieven worden erg gewaardeerd. Verder streven we naar modern werkgeverschap.

Ons team bestaat uit 25 collega’s. We zijn gevestigd in IJsselmuiden, op zo’n kwartier rijden van Zwolle (waar we op korte termijn naar toe gaanverhuizen).

Daarnaast hebben we onlangs een vestiging in Duitsland geopend en we hebben de ambitie om in meerdere landen marktleider te worden. We kennen geen hiërarchie. Iedereen is een collega met wie je samenwerkt. De sfeer is ontspannen, hoewel er hard wordt gewerkt. Tussen de bedrijven door even tafelvoetballen of F1 racen op een groot scherm. Samen lunchen en een wandeling maken in de middag komt ook veel voor.

Kortom, een relaxed bedrijf met veel kansen waar jij met je inbreng goed uit de verf komt.

WAT BIEDEN WE JOU?

  • We hebben een brede salarisrange waarbinnen we kunnen onderhandelen, maar ons uitgangspunt is dat we je een salaris bieden wat een stap vooruit betekent in vergelijking met je huidige situatie;
  • 25-29 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis);  
  • Flexibele werkuren. Je kunt zelf je eigen werktijden inrichten en bepalen waar je werkt. We hopen wel dat je het gezellig vindt om ook geregeld op kantoor te werken;  
  • Ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Heb je een goed idee? Zorg dat het geregeld wordt. Wij helpen je graag waar het nodig is;  
  • Fijne en gezellige werkplek, we hebben alles goed voor elkaar;  
  • Uitjes, borrels & topcollega's!  

MEER WETEN?

Enthousiast geworden? Dan komen we graag met je in contact!


Onze recruiter Robbert is bereikbaar voor vragen op 06-41147056. Al overtuigd? Solliciteer direct via de solliciteerknop hieronder.