Is this your dream job?

Commercieel Inkoper

Apply!

Ben jij een echte relatiebeheerder? Heb je affiniteit met de automotive of logistieke branche? Hou je van een informele sfeer en snel kunnen schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DE FUNCTIE

Wij brengen de vraag naar transport van voertuigen en het aanbod van vervoersdiensten op een eenvoudige manier bij elkaar. Wij willen ons vervoersaanbod blijven uitbreiden en hebben daarvoor steeds nieuwe gedachten en benaderingen nodig. Dit is waar jij in beeld komt!


Jij bent het eerste persoonlijke contact voor onze nieuwe partners. Tegelijkertijd ben je voortdurend op zoek naar manieren om nieuwe partners van ons portaal te overtuigen. Je zorgt voor onze partners vanaf het eerste contact, via de registratie, tot de eerste bestelling die via ons portaal is geplaatst. Dit gebeurt soms per e-mail, vaak per telefoon en ook ter plaatse. Mocht er iets niet naar wens verlopen, dan vind je een oplossing zodat onze partners tevreden zijn. Je houdt ervan de markt voortdurend te volgen en nieuwe kansen waar te nemen, en je bent goed in het analyseren van grote hoeveelheden informatie om deze verstandig te gebruiken. Zelfstandig en gestructureerd werken is jouw ding? Werk je ook graag in een moderne, open omgeving waar je je stempel kunt drukken op het succes van het hele bedrijf en je eigen succes? Maak deel uit van ons team!

WAAROM WIL JE WERKEN IN HET TEAM VAN TRANSPORTING WHEELS?

Transporting Wheels is een leuk bedrijf om bij te werken! Je krijgt bij ons alle ruimte voor ontwikkeling en je wordt ondersteund door training programma’s en begeleiding door je collega’s. Bij ons ben je echt van waarde en wordt je gewaardeerd. Kom je bij ons het verschil maken? Kom je bij ons laten zien wat je nog meer in je mars hebt?

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor meerdere werkzaamheden tegelijk. Het is belangrijk dat je goed en snel kunt schakelen en flexibel bent ingesteld. Jij weet hoe je een klant of leverancier kan aanspreken, in communicatie ben jij professioneel en daadkrachtig. Jij hebt vertrouwen in eigen kunnen en dat straal jij uit. In een sales gedreven omgeving ben jij in je element.

Daarnaast:

 • heb je reeds ervaring opgedaan in accountmanagement, verkoop buitendienst, inkoop of een vergelijkbare functie;
 • is ervaring op het gebied van logistiek, of nog beter autotransport, een groot voordeel;
 • ben je een kritische, op verbetering gerichte, teamplayer;
 • kun je goed communiceren in het Engels en Duits. Elke andere taal (bijv. Pools) is zeer welkom.

WIE ZIJN WIJ?

Bij TRANSPORTING WHEELS geven we als team samen de vragers (bedrijven) de kans om snel en kundig hun voertuig van A naar B te laten brengen via ons autotransport-matchingsplatform. Met ons vernieuwende platform veranderen we de markt. Denkend vanuit de klant. Jij kunt daaraan bijdragen door samen met ons de ‘Transport journey’ nog beter te begrijpen en onze dienstverlening verder te perfectioneren. Wat kunnen we nog meer toevoegen dat de klant zelf zich niet realiseert hoe handig dat is, hoe we hem daarmee verder ontzorgen?


Het matchingsplatform van Transporting Wheels geeft binnen dertig seconden een overzicht van de kosten van het autotransport van de klant binnen Europa. Dat doet geen enkel ander platform in Europa ons na! Klanten kunnen het transport met één druk op de knop bestellen. Onze rekenmodule is ook geïntegreerd in verschillende autoveiling portals. Daardoor groeien we hard en hebben we friskijkers en doeners zoals jij nodig die met ons mee willen bouwen om het grootste autotransport-matchingsplatform in Europa te worden..

WAT BIEDEN WE JOU?

 • salaris is afhankelijk van kennis en ervaring (indicatie: € 2.500 – € 3.467 euro obv. 40 uur pm.);
 • 25-29 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis);
 • flexibele werkuren (met de mogelijkheid om deels thuis te werken);
 • interne opleidingen;
 • ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Heb je een goed idee? Zorg dat het geregeld wordt. Wij helpen je graag waar het nodig is;
 • fijne en gezellige werkplek, we hebben alles goed voor elkaar;
 • uitjes, borrels & topcollega's!
 • gratis parkeren op eigen terrein;
 • goede OV verbinding. De bus stopt bij ons voor het pand en vanaf het station is het 10 minuten fietsen.

MEER WETEN?

Enthousiast geworden en ben jij de persoon die onze inkoopafdeling naar een hoger niveau kan tillen? Dan komen we graag met je in contact!

Wil je eerst eens vrijblijvend van Ruben de Lange horen hoe hij het vindt om hier te werken? Dan mag je hem zeker bellen of een WhatsApp sturen op 06-51466501. Daarnaast is onze recruiter Norbert bereikbaar voor vragen op 06-30 88 99 68. Al overtuigd? Solliciteer direct via de solliciteerknop hieronder.