FUNCTIE

De planning van het autotransport en bijkomende logistiek in ons autotransport-matchingsplatform heeft een grote invloed op onze performance. Deze planning is grotendeels geautomatiseerd. Bij ons komt het ook wel eens voor dat iets anders uitpakt dan gepland. Hoe we dit oplossen? Daar hebben we jou voor nodig!

JIJ bepaalt voor een belangrijk deel hoe efficiënt en effectief wij de ontstane nieuwe uitdaging fixen. Je bent goed in het analyseren van grote hoeveelheden informatie om deze helder te krijgen. Je past je strategie gemakkelijk naar de situatie aan en bent in staat om de uitdagingen in de planning zelf te beïnvloeden door te onderhandelen met transporteurs en/of creatieve oplossingen te bedenken. Eventueel samen met een transporteur, klant en/of collega. Je bent het eerste aanspreekpunt met betrekking tot het afhandelen van schades. Je maakt deel uit van ons Logistics Team.

Hou jij ook van werken in een stimulerende omgeving waar je zelf een groot stempel kunt drukken op het succes van de gehele organisatie én op je eigen succes? Let’s go!

WAT ZIEN WE GRAAG IN JOU TERUG?                                                                                            

 • Je spreekt Nederlands, Engels en Duits is een grote pré
 • Analytisch zeer sterk; je herkent snel patronen
 • Ervaring met procesverbetering en/of logistiek is een sterke pré
 • Detailgericht, nieuwsgierig en stressbestendig
 • Kritische, verbeteringsgerichte (mee)denker
 • Je krijgt veel voldoening van het vinden van praktische oplossingen en het optimaliseren van processen

WIE ZIJN WIJ?

Bij TRANSPORTING WHEELS geven we als team bedrijven de mogelijkheid om voertuigen snel en vakkundig van punt A naar punt B te transporteren met behulp van ons auto-transport matching platform. Met ons innovatieve platform veranderen we de markt met de klant in het achterhoofd. Jij kunt hieraan bijdragen door met ons samen te werken om de ‘Transport Journey’ beter te begrijpen en ons aanbod te verbeteren. Wat kunnen we nog toevoegen dat de klant zich niet realiseert, hoeveel makkelijker zal het zijn leven maken?

 Het Transporting Wheels matching platform genereert binnen 30 seconden een overzicht van de autotransportkosten van een klant in Europa. Geen enkel ander platform in Europa biedt dit! Klanten kunnen met één klik transport bestellen. Onze berekeningsmodule is ook geïntegreerd in verschillende autoveilingportalen. Daarom groeien we hard en hebben we mensen nodig met een frisse blik en enthousiasme, zoals jij, die met ons willen samenwerken om het grootste autotransport matching platform van Europa te worden.”

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring is de indicatie voor deze functie €2763,- / €3512,- op basis van 40 uur per week);
 • (interne) Opleidingen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Heb je een goed idee? Zorg dat het geregeld wordt. Wij helpen je graag waar het nodig is.
 • Fijne en gezellige werkplek, we hebben alles goed voor elkaar
 • Uitjes, borrels & topcollega’s!
 • Gratis parkeren op eigen terrein
 • Goede OV verbinding. Ons kantoor in Zwolle ligt op loopafstand van het Centraal Station Zwolle

MEER WETEN?

Ben je geïnteresseerd in ons aanbod en heb je het gevoel dat je kunt helpen de normen van onze logistieke afdeling te verhogen? We horen graag van je!

Als je Anthony Bruijns eerst wilt spreken en wilt weten hoe hij het vindt om voor ons te werken, bel hem dan gerust of stuur hem een berichtje via WhatsApp op +31 6 10977189. Onze recruiter Norbert is ook bereikbaar op +31 6-30889968 als je vragen hebt. Overtuigd? Solliciteer direct door op onderstaande ‘Solliciteer’ knop te klikken.