DE FUNCTIE

Je vormt samen met je collega’s het commerciële team van ons online platform. In deze functie heb je bij ons heel veel afwisseling in je werkzaamheden. Naast het oplossen van transportvraagstukken van onze (internationale) klanten benader je ook Franstalige prospects die zelf al interesse in onze diensten hebben getoond. Natuurlijk kunnen wij ook hun transportvraagstuk oplossen! Jij belt hen, vraagt door en begeleidt hen naar ons krachtige online platform. Op ons platform laat je hen zien hoe eenvoudig en snel zij zelf de verschillende processen binnen ons platform voor hen kunnen laten werken. Vol enthousiasme vertel je in vlot Frans over de voordelen van Transporting Wheels en vervolgens zorg je voor de onboarding. Jij regelt het allemaal voor hen zodat zij ook enthousiaste, terugkerende klanten worden. Jij bent continu bezig met het ontzorgen van onze accountmanagers. Omdat we een scale-up zijn is iedereen bij ons ook gefocust op hoe we het nog beter kunnen doen. Kritisch meedenken wordt enorm gewaardeerd bij ons!

WAAROM WIL JE WERKEN IN HET TEAM VAN TRANSPORTING WHEELS?

Transporting Wheels is een leuk bedrijf om bij te werken! Je krijgt bij ons alle ruimte voor ontwikkeling en je wordt ondersteund door training programma’s en begeleiding door je collega’s. Bij ons ben je echt van waarde en wordt je gewaardeerd. Kom je bij ons het verschil maken? Kom je bij ons laten zien wat je nog meer in je mars hebt?

 

WAT VRAGEN WIJ?

 • Heldere telefoonstem, communicatief sterk en geduldig
 • Klant- en resultaatgericht, ervaring met verkopen
 • Secuur werken: iedereen vertrouwt erop dat alles in het systeem correct is ingevoerd
 • Je beheerst de Franse taal erg goed. Je kan jezelf ook aardig goed kunnen redden in het Engels en Nederlands is een grote pré
 • Daarnaast ben je commercieel, resultaatgericht, besluitvaardig, betrouwbaar en enthousiast

Heb je nog geen verkoopervaring maar weet je dat je het wel in je hebt? Dan nodigen we je ook uit om te solliciteren!

WIE ZIJN WIJ?

Bij TRANSPORTING WHEELS geven we als team samen de vragers (bedrijven) de kans om snel en kundig hun voertuig van A naar B te laten brengen via ons autotransport-matchingsplatform. Met ons vernieuwende platform veranderen we de markt. Denkend vanuit de klant. Jij kunt daaraan bijdragen door samen met ons de ‘Transport journey’ nog beter te begrijpen en onze dienstverlening verder te perfectioneren. Wat kunnen we nog meer toevoegen dat de klant zelf zich niet realiseert hoe handig dat is, hoe we hem daarmee verder ontzorgen?

Het matchingsplatform van Transporting Wheels geeft binnen dertig seconden een overzicht van de kosten van het autotransport van de klant binnen Europa. Dat doet geen enkel ander platform in Europa ons na! Klanten kunnen het transport met één druk op de knop bestellen. Onze rekenmodule is ook geïntegreerd in verschillende autoveiling portals. Daardoor groeien we hard en hebben we friskijkers en doeners zoals jij nodig die met ons mee willen bouwen om het grootste autotransport-matchingsplatform in Europa te worden..

 

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Vaste baan
 • Prima salaris
 • 24 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
 • Interne opleidingen
 • Ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Heb je een goed idee? Zorg dat het geregeld wordt. Wij helpen je graag waar het nodig is.
 • Fijne en gezellige werkplek, we hebben alles goed voor elkaar
 • Uitjes, borrels & topcollega’s!
 • Goede OV verbinding. Het kantoor ligt op loopafstand van Station Zwolle

MEER WETEN?

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod en denkt u dat u kunt helpen de normen van onze verkoopafdeling te verhogen? We horen graag van je!

Onze recruiter Norbert is bereikbaar op +31 6-30889968 als je vragen hebt. Overtuigd? Solliciteer direct door hieronder op de knop ‘Solliciteren’ te klikken.