Destination country

Dank voor uw interesse
in onze transportservice

Trucktransport

Als ondernemer ziet u ze regelmatig langsrijden: vrachtwagens, die aan trucktransport doen. Hierbij worden verschillende wagens op een trailer gebracht en vervolgens van A naar B vervoerd. Heeft u zelf een aantal vrachtauto’s, die u naar een andere plaats wilt laten vervoeren? Schakel dan Transporting Wheels in. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van trucktransport. Dus waar wacht u nog op?

Voordelen van uw account
  • Onbeperkt aantal calculaties
  • Alle routes Europa inclusief scherpe tarieven en korte leadtimes (tijd waarin uw voertuig wordt opgehaald)
  • Track & trace van uw transport(en)
  • Automatisch doorberekende staffelkorting bij meerdere voertuigen
  • Push notificatie wanneer uw voertuig is gepland, opgehaald en afgeleverd.
Registreer en calculeer nu

Een duidelijk overzicht

Bij het ondernemen heeft u de touwtjes graag zoveel mogelijk in handen. Wanneer u een van uw taken - zoals: trucktransport - aan een andere partij uitbesteedt, wilt u daarom goed op de hoogte worden gehouden. Dat snappen wij bij Transporting Wheels maar al te goed. Daarom bieden wij u via uw My Wheels-account optimaal inzicht. Hier kunt u het transport van uw vrachtauto’s zelf berekenen, boeken en beheren. Daarnaast heeft u altijd inzicht in uw documenten, transport status en voertuiggegevens. Dat is wel zo transparant.

Binnen en buiten Europa

Het vervoeren van vrachtauto’s beperkt zich niet tot onze landsgrenzen. Integendeel: in veel van onze opdrachten vindt het trucktransport zich over de grens plaats. Onze specialisten rijden hierbij niet alleen binnen de Europese Unie, maar ook ver daarbuiten. Zo brengen wij vrachtwagens de hele wereld rond. Haalt u liever een model naar Nederland? Ook dan kan Transporting Wheels u van dienst zijn. Op onze Over ons-pagina leest u meer over onze mogelijkheden tot trucktransport vanuit het buitenland.

Ruim netwerk transportpartners

Transport. Dat gaat vaak de hele wereld over: Europa, Noord-Amerika, Rusland. Om u niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten van dienst te kunnen zijn, zijn wij aangesloten tot een betrouwbaar transportnetwerk. Hierin zitten 150 partners, die stuk voor stuk aan de hoogste eisen voldoen. Door nauw met deze transportbedrijven samen te werken, kunnen wij u én uw opdrachtgever de beste service en prijs bieden. Zo blijft trucktransport niet alleen betaalbaar, maar vooral ook betrouwbaar.

Spoedtransport

Het gebeurt vrijwel dagelijks: er moet met spoed een vrachtauto op transport worden gezet. Ook in dat geval kunt u op de service van Transporting Wheels rekenen. Onze standaard transport is al snel. Zo bedraagt onze ophaaltijd binnen Europa 3 tot 10 dagen. Buiten de grenzen van ons continent zijn we afhankelijk van vaarschema’s en transittijden. Zit er haast achter uw vrachtwagentransport? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen er in dat geval voor dat uw trucktransport onze hoogste prioriteit krijgt.

Ons direct voor trucktransport inschakelen?

Wie denkt aan transport, denkt al snel aan vrachtauto’s. Maar als organisatie moet u deze vrachtauto’s zelf ook wel eens laten vervoeren. U bent dan op zoek naar trucktransport. Voor deze onderneming bent u natuurlijk op zoek naar een betrouwbare partner. Schakel daarom vandaag nog Transporting Wheel in. Bel hiervoor naar 0031 88 369 07 00 of vul ons eigen contactformulier in. U vindt ons op de Veldoven 7B in IJsselmuiden. Mogen wij binnenkort uw vrachtauto vervoeren met ons trucktransport?

Marktconforme tarieven en korte doorlooptijden

Transportingwheels.com werkt met een uitgebreid en gecertificeerd partnernetwerk binnen Europa (+ 200 transport partners).
Deze transportpartners zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor u altijd verzekerd bent van marktconforme tarieven en korte doorlooptijden.