Bestemming

Autotransport Bedrijf

Wij regelen autotransport voor de automotive branche.
Snel, veilig en gemakkelijk.

Wat als autotransport anders kan?

Het organiseren van een autotransport kan zeer tijdrovend en complex zijn. Daarnaast zijn prijzen niet direct op te vragen, zijn levertijden vaak lang en laat communicatie te wensen over.

Boek binnen 30 seconden een compleet transport

Transporting Wheels maakt het transporteren van auto’s extreem gemakkelijk. Met onze eenvoudige online tool boek je binnen 30 seconden een autotransport. Daarna heb je er geen omkijken meer naar. Wij regelen alles. Je ontvangt zelfs frequent een statusupdate over het transport. 

1.000+ transportpartners in heel Europa

Transporting Wheels maakt gebruik van een groot eigen netwerk van ons bekende, betrouwbare en gecertificeerde transportpartners. Met dit netwerk van 1000+ transporteurs kunnen wij ons volledig richten op een snelle laadtijd, scherpe prijs, groot gemak, persoonlijke service en goede communicatie.

yout-preview

Autotransport zonder gedoe

Met onze unieke transportcalculator bereken je in een paar klikken de beste prijs voor je transport. Je boekt je transport en wij regelen de rest. Geen geregel, geen gedoe: wij houden je stap voor stap op de hoogte. Je vaste contactpersoon is altijd bereikbaar bij vragen.

Wij werken samen met ruim 1000+ transportpartners op zo’n 3500 internationale routes. Zo kunnen we snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen en vervoeren we met trots honderden autoʼs per dag door heel Europa.

Zeer aangenaam eerste contact, correcte informatie gekregen, transport binnen zeer korte tijd geregeld. Opvolging en uitvoering van transport werd vriendelijk en snel gerapporteerd. De auto werd al twee dagen eerder (!!) geleverd als gepland, zeer tot onze tevredenheid. Aflevering werd eveneens zeer vriendelijk en correct uitgevoerd. ZEER TEVREDEN !!
C. Verheijen – Mullem Consult
Een auto uit Slowakije laten halen. Helemaal top geregeld. Kreeg vooraf de naam van de chauffeur en kenteken van de vrachtwagen. Ook 15 min. voordat de chauffeur er was werd mij gemeld dat hij eraan kwam. Hetzelfde geldt voor de aflevering. Keurig de dag ervoor gebeld hoe laat ze zouden aankomen en dat gebeurde ook stipt op tijd.
Adwim Kalfsterman
Eerste keer een autotransport laten uitvoeren vanuit Duitsland naar Nederland. Alles top geregeld. Informeren je continu over status. Zijn goed bereikbaar en super vriendelijk! Kortom dikke aanrader. Tot de volgende!
Jorrit Beugeling
Top bedrijf! Doen echt wat ze beloven. Onze auto ruim op tijd afgeleverd voor een scherpe prijs. Getoonde flexibiliteit en prefessionaliteit is uitstekend bevallen – warm aanbevolen.
Mirjam Verhaag

Your Shipment, Our Commitment

Boek binnen 30 seconden

Boek je transport binnen 30 seconden en wij regelen de rest.

Snelle levering

Gemiddelde laadtijd voor transporten binnen Europa in de afgelopen maand is 5.5 dagen.

Direct online jouw prijs

Met onze unieke transportcalculator bereken je direct de scherpste prijs.

Deur-tot-deurtransport

Je auto wordt deur-tot-deur vervoerd. De status volg je gemakkelijk online.

Betrouwbaar

Onze transportpartners zijn stuk voor stuk betrouwbaar en gecertificeerd.

Tot in de puntjes geregeld

Wij regelen alles voor je: van documentatie tot verzekering.

Altijd iemand in de buurt

Door ons grote netwerk is er altijd een transporteur in de buurt.

Klantscore 8,8

Je vaste contactpersoon is altijd bereikbaar bij vragen.

Zorg voor het milieu

Door ritten te combineren rijden er bijna geen lege wagens meer terug.

Bereken direct de scherpste prijs voor jouw autotransport

Voor jouw autotransport wordt er alleen gebruik gemaakt van de diensten van betrouwbare en gecertificeerde partners. De database van Transporting Wheels wordt voortdurend bijgewerkt om jou de snelste routes en de scherpste prijzen te bieden voor het transport van je voertuigen.

Zoʼn professionele en punctuele manier van werken vind je tegenwoordig bijna nergens meer. Wij werken alleen nog maar met Transporting Wheels!

Sneller dan verwacht, goede communicatie en betaalbaar. Gewoon ouderwets doen wat je belooft!

De beste optie om verschillende redenen: prijs, stiptheid, professionaliteit, klantenservice. Ook als dit je eerste order is, wees gerust. Dit is topservice!
Fantastische service voor een goede prijs.

Bereken direct de scherpste prijs voor jouw autotransport