Bestemming

Onze missie

Onze missie

Your shipment, our commitment!

Bij Transporting Wheels geloven we dat het transport van auto’s sneller, efficiënter en duurzamer kan.

Wij helpen autobedrijven met het snel en eenvoudig vervoeren van auto’s. Dat doen we met een groot Europees netwerk van gecertificeerde autotransporteurs, een goed bereikbare en deskundige backoffice en een eenvoudig online boekingssysteem waarmee je snel orders kunt invoeren, vooraf een prijs krijgt en actuele statusinformatie ontvangt.

 

Onze merkwaarden

Transporting Wheels is:

1. Snel

Wij werken op hoge snelheid. Onze snelle doorloop- en levertijden, een directe prijs voor autotransport en snelle reacties op vragen: alles wat we doen is bedoeld om het proces van autotransporten te versnellen.

altijd op de hoogte

2. Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare partner voor onze klanten en transporteurs. Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde transportpartners, zijn transparant over onze prijzen en houden onze klanten en partners voortdurend op de hoogte.

Schade tot 70000 euro gedekt

3. Efficiënt

Wij houden niet van onnodig ingewikkelde procedures. Ons hele proces voor autotransporten is gericht op de meest efficiënte manier om zaken voor elkaar te krijgen.

4. Eenvoudig

Wij houden van eenvoudig. Wij bieden een toegankelijk en altijd beschikbaar online transportplatform en onze processen zijn eenvoudig en duidelijk.

altijd op de hoogte

5. Persoonlijk

We kunnen niet bestaan zonder onze partners en klanten. We weten wie ze zijn, en we zijn geïnteresseerd in hun ervaring. We bieden hen gemakkelijke en toegankelijke manieren om contact met ons op te nemen.