Bestemming

Autotransport zonder gedoe

Het transporteren van autoʼs is een noodzakelijk kwaad dat vaak een hoop rompslomp met zich meebrengt. Vooral als een voertuig de grens over moet kan het regelen van een snel, betrouwbaar transport een flinke uitdaging zijn. Gelukkig kan het ook anders.

Onze missie is om transport van voertuigen zo eenvoudig, transparant en inzichtelijk mogelijk te maken.

Waar wij voor staan

Snelle service

Je auto wordt nationaal en internationaal zo snel mogelijk vervoerd.

Scherpe prijzen

Met onze transportcalculator bereken je direct de scherpste prijs voor jouw transporten.

Klantscore 8,8

Je volgt de status eenvoudig online. Bij vragen is je vaste contactpersoon altijd bereikbaar.

Maarten Klanderman

Maarten Klanderman

CEO of Transporting Wheels

Over Transporting Wheels

Welkom bij Transporting Wheels, uw bestemming voor de soepelste autotransportervaring.

Bij Transporting Wheels zijn we op een missie om autotransport te herdefiniëren, gedreven door onze standvastige toewijding aan onze kernwaarden: persoonlijk, snel, betrouwbaar, efficiënt en duurzaam.

Opgericht door Wilbert Wester in 2014, introduceerde Transporting Wheels een innovatief idee op de autotransportmarkt – een transportcalculator die de industrie veranderde. Deze slimme tool verbindt vraag en aanbod met behulp van een slim algoritme, waardoor het proces eenvoudiger en efficiënter is dan ooit tevoren.

Bij Transporting Wheels geloven we dat mensen op de eerste plaats komen. Ons toegewijde team is toegewijd om je bij elke stap te ondersteunen, door persoonlijke hulp en deskundige begeleiding te bieden om een naadloze transportervaring te garanderen. Of je nu vragen, zorgen of speciale verzoeken hebt, we zijn er om naar je te luisteren en oplossingen te bieden die zijn afgestemd op jouw behoeften.

Betrouwbaarheid is onze hoeksteen. Klanten vertrouwen erop dat we onze beloften nakomen en we nemen die verantwoordelijkheid serieus. Met een track record van betrouwbaarheid en integriteit, handhaven we de hoogste normen van professionaliteit en verantwoordelijkheid.

Ervaar vandaag nog het verschil met Transporting Wheels en ontdek waarom wij de marktleider zijn in vlotte, efficiënte en betrouwbare autotransportdiensten.

Welkom bij een reis als geen ander!

Car transport made easy

Gemiddelde lead time naar Nederland

Duitsland      Nederland

5 werkdagen

Denemarken      Nederland

7 werkdagen

Frankrijk      Nederland

4 werkdagen

België     Nederland

4 werkdagen

Oostenrijk      Nederland

4 werkdagen

Transporting Wheels ook eens uitproberen?