Bestemming

Autotransport Europa

Wij regelen je autotransporten.
Snel, veilig en gemakkelijk.

3899

Nationale en internationale transporten in de afgelopen maand

5,7 dagen

Gemiddelde laadtijd voor transporten binnen Europa in de afgelopen maand

8,8

Gemiddelde score voor klanttevredenheid en communicatie

Wat als autotransport anders zou kunnen?

Vervoert u regelmatig auto’s binnen Europa? Dan weet je hoeveel gedoe dat vaak is. Transporting Wheels benadert autotransporten heel anders dan je gewend bent. We zijn zelf geen transporteur, maar gebruiken een groot netwerk van betrouwbare transportpartners. Hierdoor kunnen we ons volledig richten op wat voor jou het belangrijkst is: snelheid, gemak, service en communicatie.

Of het nu gaat om één auto of meerdere tegelijk, een paar straten verderop of in het buitenland – het transport moet snel en vlekkeloos. En laten we ons daarin specialiseren.

yout-preview

Zorgeloos autotransport

Met onze unieke transportcalculator kun je in een paar klikken de beste prijs voor je transport berekenen. Jij boekt je transport en wij zorgen voor de rest. Geen gedoe, geen gedoe: we houden je stap voor stap op de hoogte. Je vaste contactpersoon is altijd beschikbaar voor vragen.

We werken met ruim 1000+ transportpartners op zo’n 3500 internationale routes. Op deze manier kunnen we snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen en vervoeren we met trots honderden auto’s per week door heel Europa.

Ik vertrouwde Transporting Wheels B.V. toe om een auto op te halen bij een garage in Nederland en af te leveren in Groot-Brittannië. De communicatie verliep uitstekend en ik was op de hoogte van elke stap van de reis met updates tot de auto aankwam in de haven in Essex. Ze hielden zich bezig met al het extra papierwerk dat nu nodig is vanwege Brexit. Als je een auto uit Europa importeert, worden ze sterk aanbevolen op het gebied van service, kosten en betrouwbaarheid.

J.

Ik schrijf hier namens Volvo Group Austria GmbH waar ik voor mijn werk gebruik maak van de diensten van Transporting Wheels B.V.. Mijn supervisor, mijn collega en ik waren totaal verrast door de werkelijk professionele manier waarop Transporting Wheels werkte. Onze medewerker, de heer Anthony Bruijns, hield ons echt op de hoogte van ELKE STAP van het ophalen van het voertuig !!!!! We waren echt sprakeloos – zo’n nauwkeurige en punctuele manier van werken wordt tegenwoordig tevergeefs gezocht! In de toekomst zullen we onze autotransfers alleen nog via Transporting Wheels afhandelen – Duimpjes omhoog !!!!!!!!!!!
D Sch
Het was prettig omgaan met de jongens van Transporting Wheels. Het vertrek was heel snel. De verkoopondersteuning is top. En ik ontving mijn auto in exact dezelfde staat als waarin hij was opgehaald voor verzending. Bedankt jongens.
Admin atlanticaffairs
De beste optie om verschillende redenen, prijs, punctualiteit, professionaliteit, klantenservice bij twijfel, kan je eerste bestelling zijn maar je kunt gerust zijn. Top service
David Lázaro

Uw zending, onze belofte

Boek in 30 seconden

Boek je transport binnen 30 seconden en wij zorgen voor de rest.

Snelste levering

De gemiddelde laadtijd voor transporten binnen Europa in de afgelopen maand is 5,6 dagen.

Ontvang direct je prijs

Onze unieke online calculator geeft je meteen het beste tarief.

Vervoer van deur tot deur

Je auto wordt van deur tot deur vervoerd. Volg de transportstatus eenvoudig online.

Betrouwbaar

Al onze transportpartners zijn betrouwbaar en gecertificeerd.

Tot in detail

Wij regelen alles voor je: van documentatie tot verzekering.

Altijd iemand in de buurt

Dankzij ons grote netwerk is er altijd een transportpartner in de buurt.

Score klant 8,8

Je vaste contactpersoon is altijd beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.

Zorg voor het milieu

Door transporten te combineren minimaliseren we het aantal lege vrachtwagens.

Bereken meteen de beste prijs voor je autotransport

Voor je autotransport worden alleen de diensten van betrouwbare en gecertificeerde partners gebruikt. De database van Transporting Wheels wordt voortdurend bijgewerkt om je de snelste routes en de beste prijzen te bieden voor het vervoeren van je voertuigen.

Zo’n professionele en punctuele manier van werken vind je tegenwoordig bijna niet meer. We werken alleen nog met Transporting Wheels!

Sneller dan verwacht, goede communicatie en betaalbaar. Doe gewoon wat je belooft, op de ouderwetse manier!

De beste optie om verschillende redenen: prijs, punctualiteit, professionaliteit, klantenservice. Zelfs als dit je eerste bestelling is, hoef je je geen zorgen te maken. Dit is topservice!

Fantastische service voor een goede prijs.

Bereken meteen de beste prijs voor je autotransporten