DE FUNCTIE

Wij brengen de vraag naar voertuigtransport en het aanbod van transportdiensten op een eenvoudige manier bij elkaar. We willen de vraag blijven vergroten en hebben nieuwe ideeën en benaderingen nodig om dit te bereiken. Dit is waar jij om de hoek komt kijken!
JIJ bent het eerste persoonlijke contact voor onze nieuwe klanten in Noord/Oost-Duitsland. Tegelijkertijd ben je voortdurend op zoek naar manieren om nieuwe klanten te overtuigen van onze service. Je begeleidt onze klanten vanaf de registratie, via de eerste calculatie, prijsonderhandelingen tot aan de bestelling. Dit gebeurt soms per e-mail, vaak telefonisch en ook ter plaatse. Als er iets niet loopt zoals gepland, vind je een oplossing zodat onze klanten tevreden zijn. Je vindt het leuk om constant de markt in de gaten te houden en nieuwe kansen te zien en je bent goed in het analyseren van grote hoeveelheden informatie om deze verstandig te gebruiken. Werk je graag zelfstandig en gestructureerd? Werk je ook graag in een moderne, open omgeving waar je je stempel kunt drukken op het succes van het hele bedrijf en van jezelf? Word dan onderdeel van ons team.

 

WAT KUNNEN WE JE BIEDEN?
 • Vaste baan
 • Goed salaris (€38.000-45.000 bruto jaarsalaris) met 30 vakantiedagen
 • Moderne bedrijfsauto met privégebruik
 • Hybride werken
 • (Interne) bijscholing
 • Kansen en ruimte voor groei
 • Ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Heb je een goed idee? Breng het in en begeleid het van de eerste gedachten tot integratie in het dagelijkse werk. We helpen je graag waar we kunnen.

 

WAT JE MOET HEBBEN
 • Eerste ervaring in accountmanagement
 • Woonachtig in de regio Hannover, Hamburg, Bremen of Wolfsburg
 • Ervaring op het gebied van voertuighandel of voertuiglogistiek is een groot voordeel – bij voorkeur natuurlijk al met een eigen netwerk op dit gebied
 • Wil je de wereld van het werk betreden? Stel jezelf aan ons voor. Wij zoeken persoonlijkheden
 • Een communicatief en flexibel persoon – je zult veel in gesprek zijn met onze klanten. Telefonisch, per e-mail en persoonlijk op locatie
 • Kritische, verbeteringsgerichte (mee)denker
 • Je kunt goed communiceren in het Engels en Duits. Elke andere taal is welkom.

 

WIE ZIJN WIJ?

Bij Transporting Wheels werken we als een team om klanten (bedrijven) de mogelijkheid te geven om hun voertuig snel en vakkundig van A naar B te laten vervoeren via ons platform voor bestelwagenmatching. We zijn bezig de markt te veranderen met ons innovatieve platform. En dat doen we vanuit het perspectief van onze klanten. Jij kunt hieraan bijdragen door samen met ons de “transportwereld” beter te begrijpen en onze diensten te optimaliseren. We vragen ons regelmatig af: Wat kunnen we doen om onze klanten verder te ontzorgen en het transport van voertuigen nog makkelijker te maken?
Het Transporting Wheels matching platform geeft binnen 30 seconden een overzicht van de kosten van autotransport binnen Europa. Geen enkel ander platform in Europa kan met ons concurreren! Klanten kunnen met één druk op de knop transport bestellen en onze rekenmodule is al geïntegreerd in verschillende autoveilingportalen. Daarom groeien we hard en hebben we frisse denkers en doeners zoals jij nodig die samen met ons willen bouwen aan het grootste autotransport bemiddelingsplatform van Europa. We zoeken precies jou voor onze nieuwe vestiging in Duitsland!

 

Wil je meer weten of heb je nog vragen?
Bel Jochen Hermans op 0049 174 6613863 of Norbert Kuiper (recruiter) op 0031 630889968