Bestemming

Autotransport België

Wij regelen je autotransport.
Snel, veilig en gemakkelijk.

Wat als autotransport anders zou kunnen?

Vervoert u regelmatig auto’s, binnen of buiten Nederland? Dan weet je hoeveel gedoe dat vaak is. Transporting Wheels benadert autotransport heel anders dan je gewend bent. We zijn zelf geen transporteur, maar gebruiken een groot netwerk van betrouwbare transportpartners. Hierdoor kunnen we ons volledig richten op wat voor jou het belangrijkst is: snelheid, gemak, service en communicatie.

Of het nu gaat om één auto of meerdere tegelijk, een paar straten verderop of in het buitenland – het transport moet snel en vlekkeloos. En laten we ons daarin specialiseren.

yout-preview

Zorgeloos autotransport

Met onze unieke transportcalculator kun je in een paar klikken de beste prijs voor je transport berekenen. Jij boekt je transport en wij zorgen voor de rest. Geen gedoe, geen gedoe: we houden je stap voor stap op de hoogte. Je vaste contactpersoon is altijd beschikbaar voor vragen.

We werken met met ruim 1000+ transportpartners op zo’n 3500 internationale routes. Op deze manier kunnen we snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen en vervoeren we met trots honderden auto’s per week door heel Europa.

Ik vertrouwde Transporting Wheels B.V. toe om een auto op te halen bij een garage in Nederland en af te leveren in Groot-Brittannië. De communicatie verliep uitstekend en ik was op de hoogte van elke stap van de reis met updates tot de auto aankwam in de haven in Essex. Ze hielden zich bezig met al het extra papierwerk dat nu nodig is vanwege Brexit. Als je een auto uit Europa importeert, worden ze sterk aanbevolen op het gebied van service, kosten en betrouwbaarheid.

J.

Ik schrijf hier namens Volvo Group Austria GmbH waar ik voor mijn werk gebruik maak van de diensten van Transporting Wheels B.V.. Mijn supervisor, mijn collega en ik waren totaal verrast door de werkelijk professionele manier waarop Transporting Wheels werkte. Onze medewerker, de heer Anthony Bruijns, hield ons echt op de hoogte van ELKE STAP van het ophalen van het voertuig !!!!! We waren echt sprakeloos – zo’n nauwkeurige en punctuele manier van werken wordt tegenwoordig tevergeefs gezocht! In de toekomst zullen we onze autotransfers alleen nog via Transporting Wheels afhandelen – Duimpjes omhoog !!!!!!!!!!!
D Sch
Het was prettig omgaan met de jongens van Transporting Wheels. Het vertrek was heel snel. De verkoopondersteuning is top. En ik ontving mijn auto in exact dezelfde staat als waarin hij was opgehaald voor verzending. Bedankt jongens.
Admin atlanticaffairs
De beste optie om verschillende redenen, prijs, punctualiteit, professionaliteit, klantenservice bij twijfel, kan je eerste bestelling zijn maar je kunt gerust zijn. Top service
David Lázaro

Your Shipment, Our Commitment

Boek in 30 seconden

Boek je transport binnen 30 seconden en wij zorgen voor de rest.

Snelste levering

De gemiddelde laadtijd voor transporten binnen Europa in de afgelopen maand is 5,6 dagen.

Ontvang direct je prijs

Onze unieke online calculator geeft je meteen het beste tarief.

Vervoer van deur tot deur

Je auto wordt van deur tot deur vervoerd. Volg de transportstatus eenvoudig online.

Betrouwbaar

Al onze transportpartners zijn betrouwbaar en gecertificeerd.

Tot in detail

Wij regelen alles voor je: van documentatie tot verzekering.

Altijd iemand in de buurt

Dankzij ons grote netwerk is er altijd een transportpartner in de buurt.

Score klant 8,8

Je vaste contactpersoon staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.

Zorg voor het milieu

Door transporten te combineren minimaliseren we het aantal lege vrachtwagens.

Online auto transport

Welkom bij Transporting Wheels, het autotransport platform waar je autotransport snel en eenvoudig online kunt regelen. Dankzij ons brede netwerk van transportpartners kunnen wij auto’s in heel Europa leveren en afhalen. Vanuit je persoonlijke “My Wheels”-account bereken je eenvoudig de kosten van het auto transport. Een auto laten vervoeren van of naar bijvoorbeeld Duitsland, Polen, België, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk of Zweden? Er is altijd nog wel ruimte op een rit bij Transporting Wheels. Of je nu een autodealer, leasemaatschappij of autofabrikant bent, bij Transporting Wheels ben je aan het juiste adres voor het vervoeren van je auto. Direct profiteren? Boek vandaag nog een autotransport!

 

Auto’s transporteren: wat komt erbij kijken?

Ben je bekend met autotransport organiseren of heb je daar mee te maken? We vertellen je graag wat er allemaal bij komt kijken. Wanneer je autotransport internationaal is, heb je te maken met douanes en papierwerk voor het in- en uitvoeren van auto’s. Ook moet je de juiste vervoerder vinden. Eindelijk een goede vervoerder gevonden? Dan maak je daar afspraken mee over de transportplanning. Afhankelijk van de bestemming kunnen er ook meerdere vervoerders bij het autotransport betrokken zijn. Met beide partijen moeten de ritten worden afgestemd. Bijvoorbeeld waar de auto wordt overgeladen en wanneer. Hoe regel je dit allemaal? Hoe lang zal het duren voordat de auto op de plaats van bestemming is? Transporting Wheels neemt al deze rompslomp en onzekerheden uit handen. Op ons online platform boek je in slechts enkele minuten een compleet autotransport. Je hebt er geen omkijken meer naar.

 

Voor wie transporteren we auto’s?

Wij verzorgen het nationale en internationale transport van auto’s voor de Europese zakelijke markt. Zo vervoeren we auto’s voor autobedrijven, -dealers en -handelaren, maar ook bijvoorbeeld voor importeurs, exporteurs en leasemaatschappijen. Exclusieve, nieuwe en gebruikte auto’s transporteren we met evenveel zorgvuldigheid. Met de ervaring die we hierin hebben durven we onszelf gerust dé specialist in auto transport te noemen.

 

Samenwerking met autotransportbedrijven in heel Europa

Wij werken samen met meer dan 1000 verschillende bij ons bekende en gecertificeerde transportpartners in heel Europa. Bij hen hebben we realtime inzicht in de beschikbaarheid, zodat we bij een aanvraag voor autotransport razendsnel kunnen bepalen wat de voordeligste en snelste optie is. We hebben dagelijks contact met onze partners en zijn zodoende goed op de hoogte wat de mogelijkheden zijn. Met dit enorme netwerk kunnen we een laadtijd van gemiddeld 5,5 dagen realiseren.

 

Regel nu uw autotransport met Transporting Wheels

Transporting Wheels is de ‘one stop solution’ voor het transporteren van auto’s. We leven en werken naar onze slogan “Your shipment, our commitment”. Zodra je transportopdracht gemaakt is, zien we het als onze verantwoordelijkheid om te zorgen dat je auto’s tijdig en veilig op de plaats van bestemming aankomen. We staan garant voor goed opgeleide chauffeurs, deugdelijk materieel en de juiste verzekeringen. Heb je vragen over (de kosten van) je autotransport of kom je er met de online transportcalculator en -planner niet helemaal uit? Dan kun je deze vragen altijd aan ons stellen via deze contactgegevens. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over auto’s transporteren in Europa. We hopen in de nabije toekomst vele auto’s voor je te mogen vervoeren.

 

Schakel direct ons autotransportbedrijf in!

Binnen of buiten Europa. Met spoed of ‘gewoon’ snel. Bij Transporting Wheels is vrijwel alles mogelijk. Schakel ons daarom vandaag nog in. Start direct een calculatie op onze website of neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0031 88 369 07 00. Je kunt ook ons contactformulier invullen. Uiteraard kun je ons autotransportbedrijf ook bezoeken aan de Hanzelaan 351 in IJsselmuiden, Nederland. Wat je transportvraag ook is: wij bieden graag de oplossing.

Bereken meteen de beste prijs voor je autotransport

Voor je autotransport worden alleen de diensten van betrouwbare en gecertificeerde partners gebruikt. De database van Transporting Wheels wordt voortdurend bijgewerkt om je de snelste routes en de beste prijzen te bieden voor het vervoeren van je voertuigen.

Zo’n professionele en punctuele manier van werken vind je tegenwoordig bijna niet meer. We werken alleen nog met Transporting Wheels!

Sneller dan verwacht, goede communicatie en betaalbaar. Doe gewoon wat je belooft, op de ouderwetse manier!

De beste optie om verschillende redenen: prijs, punctualiteit, professionaliteit, klantenservice. Zelfs als dit je eerste bestelling is, hoef je je geen zorgen te maken. Dit is topservice!

Fantastische service voor een goede prijs.

Bereken meteen de beste prijs voor je autotransport