Ben jij klaar voor de volgende stap als content marketeer in een internationale omgeving? Wil jij verder gaan dan alleen het beheren van socials? Lees dan verder, want de rol van Content Marketeer (24-40 uur) binnen onze marketingafdeling zou perfect bij jou kunnen passen!

De functie

Als Content Marketeer werk je samen met de marketingmanager en ben je verantwoordelijk voor alle uitingen van Transporting Wheels in de verschillende landen waar we actief zijn. Denk aan socials, online advertising, de website en verkoopmateriaal. In ons team kun je niet alleen heel veel bijdragen, maar ook veel leren. Onze ervaren professionals delen graag hun kennis met je. Als content marketeer combineer je ook moeiteloos strategie en creativiteit om boeiende content te creëren die ons merk versterkt en klanten en partners inspireert en informeert.

Wat ga je (in eerste instantie) doen?

 • Beheren en optimaliseren van onze social kanalen;
 • Ontwikkelen en optimaliseren van landingspagina’s samen met ons marketingbureau;
 • Up-to-date houden van de content op onze website;
 • Content produceren en coördineren van de productie door externe partners;
 • Creëren, onderhouden en verbeteren van verkoopmateriaal.

Waarom wil je werken in het team van Transporting Wheels?

Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling en ondersteunen je met trainingsprogramma’s en begeleiding door collega’s. Bij ons voeg je echt waarde toe en word je gewaardeerd. Ben jij klaar om het verschil te maken en te laten zien wat je nog meer in huis hebt?

 

Wat vragen wij van je?

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor meerdere taken tegelijk. Het is belangrijk dar je snel kunt schakelen, flexibel bent, gestructureerd werkt en goed kunt plannen.

  Verder hopen we dat je:

  • Beschikt over hbo werk- en denkniveau (liefst een afgeronde opleiding);
  • Al enige kennis en ervaring hebt opgedaan in marketing door een aantal jaren relevante werkervaring;
  • Goed bent met taal (in ieder geval Nederlands, Engels en Duits).

   Wie zijn wij?

   Transporting Wheels groeit hard en dat maakt werken bij ons extra aantrekkelijk. Er is veel te doen en eigen initiatieven worden zeer gewaardeerd.

   Ons team bestaat uit 47 collega’s en is gevestigd in Zwolle, op ongeveer 5 minuten loopafstand van het centraal station. We hebben verder vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Italie zal er snel bij komen. We zijn ambitieus om marktleider te worden in Europa. We kennen geen hiërachie; iedereen is een collega met wie je samenwerkt. De sfeer is ontspannen en er wordt hard gewerkt. Tussendoor is er tijd voor tafelvoetbal of F1 racen op een groot scherm. Samen lunchen en een wandeling maken in de middag komt ook veel voor. Kortom, een relaxed bedrijf met veel kansen waar jij met je inbreng goed uit de verf komt.

   Transporting Wheels is een onafhankelijk online platform voor het aanbieden, inplannen en beheren van autotransporten. Voor autotransporteurs is het platform een vast toegangspunt om transporten in te plannen. Dat doen we al sinds 2014. Transporting Wheels maakt een eind aan lege transporters. Te vaak rijden autotransporteurs leeg rond omdat ze niet over de informatie beschikken waar voertuigen staan die vervoerd moeten worden. Via het platform van Transporting Wheels krijgen autotransporteurs goed inzichtelijk waar voertuigen staan die vervoerd kunnen worden. Hierdoor kunnen transporteurs hun ritten optimaal plannen en is leeg rijden verleden tijd. Dit levert niet alleen winst op voor alle betrokken partijen maar ook een flinke CO2 reductie per getransporteerd voertuig.

    

   Wat bieden wij jou?

   • Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring (indicatie: € 3029 / €3820 op basis van 40 uur per week);
   • 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis);
   • Flexibele werkuren (met de mogelijkheid om thuis te werken, inclusief vergoeding en benodigdheden)
   • (interne) Opleidingen
   • Doorgroeimogelijkheden
   • Ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Heb je een goed idee? Zorg dat het geregeld wordt. Wij helpen je graag waar het nodig is.
   • Fijne en gezellige werkplek, we hebben alles goed voor elkaar
   • Uitjes, borrels & topcollega’s!
   • Gratis parkeren op eigen terrein
   • Goede OV verbinding. De bus stopt bij ons voor het pand en vanaf het station is het 10 minuten fietsen.

   Meer weten?

   Ben je geïnteresseerd in ons aanbod en heb je het gevoel dat je kunt helpen onze marketing afdeling naar een hoger level te tillen? We horen graag van je!

   Onze recruiter Norbert is bereikbaar op +31 6-30889968 als je vragen hebt. Overtuigd? Solliciteer direct door op onderstaande ‘Solliciteer’ knop te klikken.