Bestemming

Autotransport

Wij regelen autotransporten voor de automotive branche.
Snel, veilig en gemakkelijk.

Autotransport, snel en efficiënt

Autotransport boeken binnen 30 seconden? Met Transporting Wheels is het mogelijk. Als dé partner voor de automotive branche brengen we handelaren en transporteurs samen in een  gestroomlijnd proces waar iedereen beter van wordt. Klanten profiteren van zorgeloos, snel en betrouwbaar autotransport waarvan de kosten vooraf helder zijn. Voor transporteurs zijn lege slots en deadheads verleden tijd dankzij onze focus op spotfilling. Autotransport hoeft niet tijdrovend en ingewikkeld te zijn. Ontdek nu de mogelijkheden; bereken de kosten van je autotransport en laat je volledig ontzorgen.

yout-preview

Autotransporten zonder gedoe

Met onze unieke transportcalculator bereken je in een paar klikken de beste prijs voor je transport. Je boekt je transport en wij regelen de rest. Geen geregel, geen gedoe: wij houden je stap voor stap op de hoogte. Je vaste contactpersoon is altijd bereikbaar bij vragen.

Wat we zoal doen om autotransport efficiënter te maken:

  • Blijven bouwen aan ons netwerk van inmiddels 1200+ betrouwbare transportpartners op zo’n 3500 routes door heel Europa.
  • Blijven ontwikkelen: of het nu gaat om het bijschaven van de online transportcalculator, het verkorten van de laadtijd of het verbeteren van de informatievoorziening, we pakken iedere kans om de processen te stroomlijnen.
  • Gebruik maken van technologische innovaties om te blijven vernieuwen en de gezamenlijke ecologische voetafdruk te verkleinen.

Your shipment, our commitment

Zeer snelle levering

Gemiddelde laadtijd voor transporten binnen Europa in de afgelopen maand is 5,5 dagen.

Boek binnen 30 seconden

Boek je autotransport binnen 30 seconden en wij regelen de rest.

Direct online jouw prijs

Met onze unieke transportcalculator bereken je direct de scherpste prijs.
altijd op de hoogte

Uitmuntende communicatie

Altijd goed geïnformeerd over je transport dankzij onze betrokken binnendienst.

Schade tot 70000 euro gedekt

Schade gedekt tot €70.000

Uniek in de markt! In geval van schade ben je bij ons altijd goed gedekt. Dit in tegenstelling tot de standaard dekking.

Ruim 1.000 transportpartners

Door ons grote Europese netwerk is er altijd een gecertificeerde transporteur in de buurt.

Klantscore 8,8

Je vaste contactpersoon is altijd bereikbaar bij vragen.
API connection to Transporting Wheels

Integratie met API

Voor een koppeling met eigen systemen is een API beschikbaar. Automatisch transportorders invoeren.

Zorg voor het milieu

Door ritten te combineren rijden er bijna geen lege wagens meer terug.

Online auto transport

Welkom bij Transporting Wheels, het autotransport platform waar je autotransporten snel en eenvoudig online kunt regelen. Dankzij ons brede netwerk van transportpartners kunnen wij auto’s in heel Europa leveren en afhalen. Vanuit je persoonlijke “My Wheels”-account bereken je eenvoudig de kosten van het auto transport. Een auto laten vervoeren van of naar bijvoorbeeld Duitsland, Polen, België, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk of Zweden? Er is altijd nog wel ruimte op een rit bij Transporting Wheels. Of je nu een autodealer, leasemaatschappij of autofabrikant bent, bij Transporting Wheels ben je aan het juiste adres voor het vervoeren van je auto. Direct profiteren? Boek vandaag nog een autotransport!

 

Hoe autotransport beter kan

De laatste jaren is de Europese markt voor tweedehands auto’s flink gegroeid, vooral dankzij de stijgende vraag naar jonge occasions. Voeg EV’s toe aan de mix, die sneller door de eigenaren worden vervangen om toegang te krijgen tot de nieuwste snufjes, en je hebt een mooie vracht aan auto’s die van eigenaar wisselen. De behoefte aan autotransport stijgt mee in deze ontwikkeling. Om aan de vraag te kunnen voldoen, moeten de betrokken partijen efficiënter met elkaar samenwerken. En hierin speelt Transporting Wheels een hele grote rol.

 

Processen afgestemd op de automotive branche

Wij kennen de automotive branche van binnen en buiten: van binnen doordat we er veelal zelf vandaan komen en van buiten doordat we ook vanuit andere hoeken naar de branche kijken. Zo leggen we de link met de transportsector, waarmee de automotive onlosmakelijk verbonden is. Van importeurs, exporteurs en online traders tot en met leasemaatschappijen en autofabrikanten; iedereen heeft behoefte aan autotransport zonder gedoe. Dus hebben wij het tot onze missie gemaakt om de meest zorgeloze, gestroomlijnde processen in autotransport te ontwikkelen. 

 

Autotransport regelen binnen 30 seconden

We nemen onze missie serieus: onze processen zijn zo geslepen dat je binnen 30 seconden je autotransport bij ons kunt regelen. Eenmaal geregistreerd als automotive-bedrijf (dit omdat we autotransport exclusief voor de automotive branche regelen), kun je eenvoudig inloggen op je account. Van daaruit is het slechts een kwestie van de transportcalculator invullen, bevestigen en klaar. Zo simpel kan het zijn om autotransport te regelen.

 

De kosten voor autotransport

Ook zo’n behoefte aan overzicht en transparantie in de kosten van autotransport? Bij Transporting Wheels bieden we dit vooraf; na het invullen van de transportcalculator krijg je direct te zien wat de te verwachten kosten voor het autotransport zijn. Ieder transport is uniek en zo ook iedere offerte, maar de prijs is altijd fair en vrij van onnodige kosten.

 

Hoe we autotransport efficiënter maken

Naast overzicht is efficiëntie in autotransport voor iedereen belangrijk. De fleet owner,  handelaar of online trader wil een betrouwbare tijdlijn aan de klant kunnen beloven en duidelijkheid hebben over te verwachten transportkosten. De transporteur wil het liefst alle spots bezetten en al helemaal nooit deadheads rijden. Wij bieden de efficiëntie waar beide branches behoefte aan hebben. Bovendien houden we je met regelmatige updates op de hoogte van je autotransport, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

 

Zekerheid in autotransport

Het kan best een drempel zijn: je waardevolle auto(‘s) of zelfs hele vloot uit handen geven aan een derde partij. We werken dan wel met betrouwbare transporteurs die alles in het werk stellen om het autotransport veilig te laten verlopen, maar maar kans op schade door bijvoorbeeld door een flinke hagelbui is altijd aanwezig. Om eventuele financieel verlies zo veel mogelijk te beperken, accepteren wij schades tot 70.000 euro. Hierin zijn we uniek in de wereld van autotransport.

 

Regel direct je autotransport met Transporting Wheels

Met Transporting Wheels is autotransport zorgeloos, snel en betrouwbaar. Maak eenmalig een account aan en gebruik de transportcalculator; zo regel je het autotransport in slechts enkele stappen. Vervolgens nemen wij je alle zorgen uit handen. Profiteer van efficiëntie en zekerheid: regel nu je autotransport met Transporting Wheels!

Bereken direct de scherpste prijs voor een snel autotransport

Voor jouw autotransport wordt er alleen gebruik gemaakt van de diensten van betrouwbare en gecertificeerde partners. De database van Transporting Wheels wordt voortdurend bijgewerkt om jou de snelste routes en de scherpste prijzen te bieden voor het transport van je voertuigen.
Zoʼn professionele en punctuele manier van werken vind je tegenwoordig bijna nergens meer. Wij werken alleen nog maar met Transporting Wheels!

Sneller dan verwacht, goede communicatie en betaalbaar. Gewoon ouderwets doen wat je beloofd!

De beste optie om verschillende redenen: prijs, stiptheid, professionaliteit, klantenservice. Ook als dit je eerste order is, wees gerust. Dit is topservice!
Fantastische service voor een goede prijs.

Bereken direct de scherpste prijs voor jouw autotransporten