Ben jij een echte relatiebeheerder? Heb je een passie voor de automotive of logistieke sector? Hou je van een informele sfeer en snelle communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inkoop Specialist Roemenië
Ons bedrijf combineert op een eenvoudige manier de behoefte aan voertuigtransport met ons vrachtdienstenaanbod. We willen ons transportaanbod voortdurend ontwikkelen en hebben daarvoor nieuwe ideeën en benaderingen nodig. Dit is waar jij om de hoek komt kijken!
Als onze nieuwe vertegenwoordiger ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze partners. Tegelijkertijd zoek je voortdurend naar manieren om nieuwe partners te overtuigen om met ons portaal samen te werken. Je zorgt voor onze partners vanaf het eerste contact, via de registratie, tot de eerste bestelling die via ons portaal wordt geplaatst. Soms heb je contact via e-mail, vaak telefonisch en ook persoonlijk. Als er iets niet volgens plan verloopt, vind je een oplossing om onze partners tevreden te houden. Je houdt ervan om de markt te volgen en te profiteren van nieuwe kansen, je bent in staat om grote hoeveelheden informatie te analyseren en verstandig te gebruiken. Zelfstandig en georganiseerd werken is jouw sterke kant? Wil je werken in een moderne, open omgeving waar je het succes van het hele bedrijf en dat van jezelf kunt beïnvloeden? Sluit je dan aan bij ons team!

 

Waarom wil je werken in het team van TRANSPORTING WHEELS?
Transporting Wheels is een geweldige plek om te werken! We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en ondersteuning in de vorm van trainingsprogramma’s en hulp van collega’s. Je wordt echt gewaardeerd in ons bedrijf. Wil jij het verschil maken? Laten zien wat je nog meer kunt?

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor meerdere taken tegelijk. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen en flexibel bent. Je bent in staat om klanten en leveranciers te woord te staan, je bent professioneel en doortastend in je communicatie. Je hebt zelfvertrouwen en laat dit ook zien.
Daarnaast:
– kun je goed communiceren in het Roemeens en Engels. Nederlands als extra taal is welkom.
– ervaring op het gebied van logistiek, of nog beter in het motortransport, is een grote troef.
– je bent kritisch, verbeteringsgericht en een teamplayer;

Wie zijn wij?
Bij TRANSPORTING WHEELS geven we als team bedrijven de mogelijkheid om voertuigen snel en vakkundig van punt A naar punt B te transporteren met behulp van ons auto-transport matching platform. Met ons innovatieve platform veranderen we de markt met de klant in het achterhoofd. Jij kunt hieraan bijdragen door met ons samen te werken om de ‘Transport Journey’ beter te begrijpen en ons aanbod te verbeteren. Wat kunnen we nog toevoegen dat de klant zich niet realiseert, hoeveel makkelijker zal het zijn leven maken?

Het Transporting Wheels matching platform genereert binnen 30 seconden een overzicht van de autotransportkosten van een klant in Europa. Geen enkel ander platform in Europa biedt dit! Klanten kunnen met één klik transport bestellen. Onze berekeningsmodule is ook geïntegreerd in verschillende autoveilingportalen. Daarom groeien we hard en hebben we mensen nodig met een frisse blik en enthousiasme, zoals jij, die met ons willen samenwerken om het grootste autotransport matching platform van Europa te worden.”

Wat BIEDEN WIJ JE?
– Salaris afhankelijk van kennis en ervaring (tip: €2405 – €3588 op basis van 40 uur per week);
– 25-29 vakantiedagen per jaar (voor fulltime);
– flexibele werktijden (met de mogelijkheid om gedeeltelijk op afstand te werken);
– interne training;
– ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en ontwikkeling. Heb je een goed idee? Zorg voor de uitvoering ervan. We helpen je graag als dat nodig is;
– een prettige en vriendelijke werkplek, we hebben alles goed geregeld;
– evenementen, sociale bijeenkomsten en leuke collega’s!
– goede verbinding met het openbaar vervoer. Het kantoor is op 10 minuten loop afstand van het station.

 

MEER WETEN?
Ben je geïnteresseerd in ons aanbod en heb je het gevoel dat je kunt helpen de normen van onze inkoopafdeling te verhogen? We horen graag van je!
Als je Ruben de Lange eerst wilt spreken en wilt weten hoe hij het vindt om voor ons te werken, bel hem dan gerust of stuur hem een berichtje via WhatsApp op +31 6-51466501. Onze recruiter Norbert is ook bereikbaar op +31 6-30889968 als je vragen hebt. Overtuigd? Solliciteer direct door op onderstaande ‘Solliciteer’ knop te klikken.