Bestemming

Dit is Van-tastic

10% korting op transport bestelauto’s

Profiteer dit jaar (extra) van de vrijstelling bpm! 

10% actiekorting op transport van bestelauto’s

Het einde van de BPM-vrijstelling voor bedrijfswagens is in zicht. Slecht nieuws voor volgend jaar, maar goed nieuws voor nu. Want tot eind dit jaar kun je nog profiteren van de vrijstelling en bovendien krijg je 10% korting op je autotransport op internationale routes met Transporting Wheels.

Een slimme dealer, importeur of B2B-handelaar koopt tijdig nieuwe voorraad in om zo handig in te spelen op de snel groeiende vraag naar bpm-vrije bedrijfswagens. Met Transporting Wheels regel je vervolgens met 10% actiekorting eenvoudig het transport door heel Europa. 

Afschaffen BPM-vrijstelling in 2025: hoe zit dat? 

Het zal geen dealer, importeur of B2B-handelaar ontgaan zijn dat de vrijstelling van BPM voor bedrijfswagens vanaf 2025 verleden tijd is, althans voor brandstofwagens. We vatten de veranderingen hieronder kort samen. 

Zakelijke vrijstelling BPM t/m 2024

De eindgebruiker die een nieuwe auto koopt, of degene die een nieuwe of gebruikte auto importeert, betaalt eenmalig BPM over de aanschafwaarde. Deze ‘Belasting Personenauto’s en Rijwielen’ is bedoeld voor, de naam zegt het al, personenauto’s. Als de wagen voor zakelijke doeleinden wordt gekocht en gebruikt kun je vrijgesteld worden van het betalen van BPM. Mits je aan de geldende eisen voldoet natuurlijk. 


Vrijstelling BPM t/m 2025

Vanaf 2025 geldt de zakelijke vrijstelling bpm alleen nog voor elektrische bedrijfsauto’s. Wie een benzine- of dieselauto koopt of importeert, krijgt een aanslag van de belastingdienst. Het te betalen percentage bpm voor een percentage van de nieuwwaarde, waarvan de hoogte gebaseerd wordt op de CO2-uitstoot van het betreffende benzine- of dieselvoertuig.

10% korting op transport bestelauto’s 

Ben je dealer, importeur of B2B-handelaar zorg dan tijdig voor een nieuwe voorraad bedrijfswagens. Zo profiteer je van de snel groeiende vraag naar BPM-vrije bedrijfswagens. Met Transporting Wheels kun je vervolgens eenvoudig en met 10% actiekorting het transport door heel Europa regelen. 

10% korting op het transporteren van gekochte en geïmporteerde bestelauto’s op internationale routes.

Disclaimer: Korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties.