Bestemming

Autotransport Frankrijk

Wij organiseren je autotransport.
Snel, veilig en eenvoudig.

Wat als het autoverkeer anders zou kunnen zijn?

Vervoert u regelmatig auto’s, binnen of buiten Frankrijk? Dan weet je hoeveel gedoe dat vaak is. Transporting Wheels heeft een compleet andere benadering van autotransport. We zijn zelf geen transportbedrijf, maar maken gebruik van een groot netwerk van betrouwbare transportpartners. Hierdoor kunnen we ons richten op wat voor jou het belangrijkst is: snelheid, gemak, service en communicatie.

Of het nu gaat om één auto of meerdere tegelijk, een paar straten verderop of in het buitenland – het transport moet snel en soepel functioneren. En dat is precies waar wij in gespecialiseerd zijn.

yout-preview

Autotransport zonder drukte

Met onze unieke transportcalculator kun je in een paar klikken de beste prijs voor je transport berekenen. Jij boekt je transport en wij zorgen voor de rest. Geen gedoe, geen haast: we houden je stap voor stap op de hoogte. Je vaste contactpersoon is altijd beschikbaar als je vragen hebt.

We werken samen met ruim 1000+ transportpartners op zo’n 3500 internationale routes. Op deze manier kunnen we snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen en we zijn er trots op dat we honderden auto’s per week door heel Europa kunnen vervoeren.

Zeer prettig eerste contact, correcte informatie ontvangen, transport binnen zeer korte tijd geregeld. De opvolging en de uitvoering van het transport werden vriendelijk en snel gerapporteerd. De auto werd twee dagen (!!) eerder dan gepland afgeleverd, tot onze grote tevredenheid. De levering werd ook zeer vriendelijk en correct uitgevoerd. ZEER TEVREDEN!
C. Verheijen – Mullem Consult
Er kwam een auto uit Slowakije. Absoluut eerste klas. Ik heb van tevoren de naam van de chauffeur en het kenteken van de vrachtwagen gekregen. Ik kreeg ook 15 minuten voordat de chauffeur kwam te horen dat hij zou komen. Hetzelfde geldt voor de levering. De dag ervoor kreeg ik een telefoontje dat ze zouden komen en ze kwamen precies op tijd.
Adwim Kalfsterman
De eerste keer voor een autotransport van Duitsland naar Nederland. Alles is van de hoogste standaard. Ze houden je op de hoogte van de stand van zaken. Ze zijn makkelijk te bereiken en super vriendelijk! Kortom, een echte aanrader. Tot de volgende keer!
Jorrit Beugeling
Topbedrijf! Ze maken echt waar wat ze beloven. Onze auto werd op tijd en voor een goede prijs afgeleverd. De getoonde flexibiliteit en professionaliteit was uitstekend – een echte aanrader.
Mirjam Verhaag

Uw zending, onze belofte

Boek in 30 seconden

Boek je transport in 30 seconden en wij zorgen voor de rest

Snelle levering

De gemiddelde laadtijd voor zendingen binnen Europa was vorige maand 5,5 dagen.

Jouw prijs online

Met onze unieke transportcalculator kun je direct de beste prijs berekenen.

Vervoer van deur tot deur

Je auto wordt van deur tot deur vervoerd. De status kan gemakkelijk online worden gevolgd.

Betrouwbaar

Onze transportpartners zijn allemaal betrouwbaar en gecertificeerd.

Geordend tot in het kleinste detail

Wij regelen alles voor je: van documentatie tot verzekering.

Altijd iemand in de buurt

Dankzij ons grote netwerk is er altijd een transporteur in de buurt.

Klantenbeoordeling 8,8

Je vaste contactpersoon is altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden.

Milieu

Door de combinatie van verschillende au rts worden er minder lege kilometers gereden.

Online auto transport

Welkom bij Transporting Wheels, het autotransport platform waar je autotransport snel en eenvoudig online kunt regelen. Dankzij ons brede netwerk van transportpartners kunnen wij auto’s in heel Europa leveren en afhalen. Vanuit je persoonlijke “My Wheels”-account bereken je eenvoudig de kosten van het auto transport. Een auto laten vervoeren van of naar bijvoorbeeld Duitsland, Polen, België, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk of Zweden? Er is altijd nog wel ruimte op een rit bij Transporting Wheels. Of je nu een autodealer, leasemaatschappij of autofabrikant bent, bij Transporting Wheels ben je aan het juiste adres voor het vervoeren van je auto. Direct profiteren? Boek vandaag nog een autotransport!

 

Auto’s transporteren: wat komt erbij kijken?

Ben je bekend met autotransport organiseren of heb je daar mee te maken? We vertellen je graag wat er allemaal bij komt kijken. Wanneer je autotransport internationaal is, heb je te maken met douanes en papierwerk voor het in- en uitvoeren van auto’s. Ook moet je de juiste vervoerder vinden. Eindelijk een goede vervoerder gevonden? Dan maak je daar afspraken mee over de transportplanning. Afhankelijk van de bestemming kunnen er ook meerdere vervoerders bij het autotransport betrokken zijn. Met beide partijen moeten de ritten worden afgestemd. Bijvoorbeeld waar de auto wordt overgeladen en wanneer. Hoe regel je dit allemaal? Hoe lang zal het duren voordat de auto op de plaats van bestemming is? Transporting Wheels neemt al deze rompslomp en onzekerheden uit handen. Op ons online platform boek je in slechts enkele minuten een compleet autotransport. Je hebt er geen omkijken meer naar.

 

Voor wie transporteren we auto’s?

Wij verzorgen het nationale en internationale transport van auto’s voor de Europese zakelijke markt. Zo vervoeren we auto’s voor autobedrijven, -dealers en -handelaren, maar ook bijvoorbeeld voor importeurs, exporteurs en leasemaatschappijen. Exclusieve, nieuwe en gebruikte auto’s transporteren we met evenveel zorgvuldigheid. Met de ervaring die we hierin hebben durven we onszelf gerust dé specialist in auto transport te noemen.

 

Samenwerking met autotransportbedrijven in heel Europa

Wij werken samen met meer dan 1000 verschillende bij ons bekende en gecertificeerde transportpartners in heel Europa. Bij hen hebben we realtime inzicht in de beschikbaarheid, zodat we bij een aanvraag voor autotransport razendsnel kunnen bepalen wat de voordeligste en snelste optie is. We hebben dagelijks contact met onze partners en zijn zodoende goed op de hoogte wat de mogelijkheden zijn. Met dit enorme netwerk kunnen we een laadtijd van gemiddeld 5,5 dagen realiseren.

 

Regel nu uw autotransport met Transporting Wheels

Transporting Wheels is de ‘one stop solution’ voor het transporteren van auto’s. We leven en werken naar onze slogan “Your shipment, our commitment”. Zodra je transportopdracht gemaakt is, zien we het als onze verantwoordelijkheid om te zorgen dat je auto’s tijdig en veilig op de plaats van bestemming aankomen. We staan garant voor goed opgeleide chauffeurs, deugdelijk materieel en de juiste verzekeringen. Heb je vragen over (de kosten van) je autotransport of kom je er met de online transportcalculator en -planner niet helemaal uit? Dan kun je deze vragen altijd aan ons stellen via deze contactgegevens. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over auto’s transporteren in Europa. We hopen in de nabije toekomst vele auto’s voor je te mogen vervoeren.

 

Schakel direct ons autotransportbedrijf in!

Binnen of buiten Europa. Met spoed of ‘gewoon’ snel. Bij Transporting Wheels is vrijwel alles mogelijk. Schakel ons daarom vandaag nog in. Start direct een calculatie op onze website of neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0031 88 369 07 00. Je kunt ook ons contactformulier invullen. Uiteraard kun je ons autotransportbedrijf ook bezoeken aan de Hanzelaan 351 in IJsselmuiden, Nederland. Wat je transportvraag ook is: wij bieden graag de oplossing.

Bereken de beste prijs
voor uw autotransport

Voor je autotransport maken we alleen gebruik van de diensten van betrouwbare en gecertificeerde partners. De database van Transporting Wheels wordt voortdurend bijgewerkt om je de snelste routes en de beste prijzen te bieden voor het vervoeren van je voertuigen.
Zo’n professionele en punctuele manier van werken is tegenwoordig moeilijk te vinden. We werken alleen met Transporting Wheels!
Sneller dan verwacht, goede communicatie en betaalbaar. Doe gewoon wat je belooft!
De beste optie om verschillende redenen: Prijs, punctualiteit, professionaliteit, klantenservice. Zelfs als dit je eerste bestelling is, kun je gerust zijn. Dat is een topservice!
Fantastische service voor een goede prijs.

Bereken de beste prijs
voor uw autotransport