Zemlja odredišta

Prijevoz automobilom

Wij regelen autotransporten voor de automotive branche.
Snel, veilig en gemakkelijk.

Auto prijevoz, brzo i učinkovito

Autotransport boeken binnen 30 seconden? Met Transporting Wheels is het mogelijk. Als dé partner voor de automotive branche brengen we handelaren en transporteurs samen in een  gestroomlijnd proces waar iedereen beter van wordt. Klanten profiteren van zorgeloos, snel en betrouwbaar autotransport waarvan de kosten vooraf helder zijn. Voor transporteurs zijn lege slots en deadheads verleden tijd dankzij onze focus op spotfilling. Autotransport hoeft niet tijdrovend en ingewikkeld te zijn. Ontdek nu de mogelijkheden; bereken de kosten van je autotransport en laat je volledig ontzorgen.

yout-preview

Autotransporten zonder gedoe

Met onze unieke transportcalculator bereken je in een paar klikken de beste prijs voor je transport. Je boekt je transport en wij regelen de rest. Geen geregel, geen gedoe: wij houden je stap voor stap op de hoogte. Je vaste contactpersoon is altijd bereikbaar bij vragen.

Wat we zoal doen om autotransport efficiënter te maken:

  • Blijven bouwen aan ons netwerk van inmiddels 1200+ betrouwbare transportpartners op zo’n 3500 routes door heel Europa.
  • Blijven ontwikkelen: of het nu gaat om het bijschaven van de online transportcalculator, het verkorten van de laadtijd of het verbeteren van de informatievoorziening, we pakken iedere kans om de processen te stroomlijnen.
  • Gebruik maken van technologische innovaties om te blijven vernieuwen en de gezamenlijke ecologische voetafdruk te verkleinen.

Vaša pošiljka, naša obveza

Vrlo brza dostava

Prosječno vrijeme utovara za prijevoze unutar Europe u prošlom mjesecu je 5,5 dana.

Rezervirajte unutar 30 sekundi

Rezervirajte svoj prijevoz automobilom u roku od 30 sekundi, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Vaša cijena izravno online

S našim jedinstvenim kalkulatorom prijevoza odmah izračunavate najbolju cijenu.
uvijek informirani

Izvrsna komunikacija

Uvijek dobro informirani o svom prijevozu zahvaljujući našem predanom uredskom osoblju.

Pokrivena šteta do 70.000 eura

Pokrivena šteta do 70.000 eura

Jedinstveno na tržištu! U slučaju štete kod nas ste uvijek dobro pokriveni. Ovo je u suprotnosti sa standardnom pokrivenošću.

Više od 1000 transportnih partnera

Zbog naše velike europske mreže uvijek je u blizini certificirani prijevoznik.

Ocjena kupaca 8,8

Vaša stalna kontakt osoba uvijek je dostupna za pitanja.
API veza s Transporting Wheels

Integracija s API-jem

API je dostupan za vezu s vašim vlastitim sustavima. Automatski unos transportnih naloga.

Vodite računa o okolišu

Kombiniranjem putovanja gotovo niti jedan prazan automobil ne vozi natrag.

Online auto transport

Welkom bij Transporting Wheels, het autotransport platform waar je autotransporten snel en eenvoudig online kunt regelen. Dankzij ons brede netwerk van transportpartners kunnen wij auto’s in heel Europa leveren en afhalen. Vanuit je persoonlijke “My Wheels”-account bereken je eenvoudig de kosten van het auto transport. Een auto laten vervoeren van of naar bijvoorbeeld Duitsland, Polen, België, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk of Zweden? Er is altijd nog wel ruimte op een rit bij Transporting Wheels. Of je nu een autodealer, leasemaatschappij of autofabrikant bent, bij Transporting Wheels ben je aan het juiste adres voor het vervoeren van je auto. Direct profiteren? Boek vandaag nog een autotransport!

 

Hoe autotransport beter kan

De laatste jaren is de Europese markt voor tweedehands auto’s flink gegroeid, vooral dankzij de stijgende vraag naar jonge occasions. Voeg EV’s toe aan de mix, die sneller door de eigenaren worden vervangen om toegang te krijgen tot de nieuwste snufjes, en je hebt een mooie vracht aan auto’s die van eigenaar wisselen. De behoefte aan autotransport stijgt mee in deze ontwikkeling. Om aan de vraag te kunnen voldoen, moeten de betrokken partijen efficiënter met elkaar samenwerken. En hierin speelt Transporting Wheels een hele grote rol.

 

Processen afgestemd op de automotive branche

Wij kennen de automotive branche van binnen en buiten: van binnen doordat we er veelal zelf vandaan komen en van buiten doordat we ook vanuit andere hoeken naar de branche kijken. Zo leggen we de link met de transportsector, waarmee de automotive onlosmakelijk verbonden is. Van importeurs, exporteurs en online traders tot en met leasemaatschappijen en autofabrikanten; iedereen heeft behoefte aan autotransport zonder gedoe. Dus hebben wij het tot onze missie gemaakt om de meest zorgeloze, gestroomlijnde processen in autotransport te ontwikkelen. 

 

Autotransport regelen binnen 30 seconden

We nemen onze missie serieus: onze processen zijn zo geslepen dat je binnen 30 seconden je autotransport bij ons kunt regelen. Eenmaal geregistreerd als automotive-bedrijf (dit omdat we autotransport exclusief voor de automotive branche regelen), kun je eenvoudig inloggen op je account. Van daaruit is het slechts een kwestie van de transportcalculator invullen, bevestigen en klaar. Zo simpel kan het zijn om autotransport te regelen.

 

De kosten voor autotransport

Ook zo’n behoefte aan overzicht en transparantie in de kosten van autotransport? Bij Transporting Wheels bieden we dit vooraf; na het invullen van de transportcalculator krijg je direct te zien wat de te verwachten kosten voor het autotransport zijn. Ieder transport is uniek en zo ook iedere offerte, maar de prijs is altijd fair en vrij van onnodige kosten.

 

Hoe we autotransport efficiënter maken

Naast overzicht is efficiëntie in autotransport voor iedereen belangrijk. De fleet owner,  handelaar of online trader wil een betrouwbare tijdlijn aan de klant kunnen beloven en duidelijkheid hebben over te verwachten transportkosten. De transporteur wil het liefst alle spots bezetten en al helemaal nooit deadheads rijden. Wij bieden de efficiëntie waar beide branches behoefte aan hebben. Bovendien houden we je met regelmatige updates op de hoogte van je autotransport, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

 

Zekerheid in autotransport

Het kan best een drempel zijn: je waardevolle auto(‘s) of zelfs hele vloot uit handen geven aan een derde partij. We werken dan wel met betrouwbare transporteurs die alles in het werk stellen om het autotransport veilig te laten verlopen, maar maar kans op schade door bijvoorbeeld door een flinke hagelbui is altijd aanwezig. Om eventuele financieel verlies zo veel mogelijk te beperken, accepteren wij schades tot 70.000 euro. Hierin zijn we uniek in de wereld van autotransport.

 

Regel direct je autotransport met Transporting Wheels

Met Transporting Wheels is autotransport zorgeloos, snel en betrouwbaar. Maak eenmalig een account aan en gebruik de transportcalculator; zo regel je het autotransport in slechts enkele stappen. Vervolgens nemen wij je alle zorgen uit handen. Profiteer van efficiëntie en zekerheid: regel nu je autotransport met Transporting Wheels!

Izračunajte odmah najbolju cijenu za brzi prijevoz automobila

Za prijevoz Vašeg automobila koriste se samo usluge pouzdanih i certificiranih partnera. Baza podataka Transporting Wheels stalno se ažurira kako bi vam pružila najbrže rute i najbolje cijene za prijevoz vaših vozila.
Teško da ćete danas naći tako profesionalan i točan način rada. Radimo samo s Transporting Wheels !

Brže od očekivanog, dobra komunikacija i povoljno. Samo učini ono što obećavaš staromodno!

Najbolja opcija iz nekoliko razloga: cijena, točnost, profesionalnost, usluga korisnicima. Čak i ako je ovo vaša prva narudžba, ne brinite. Ovo je vrhunska usluga!
Fantastična usluga za dobru cijenu.

Bereken direct de scherpste prijs voor jouw autotransporten